VAKANTIE IN SAUERLAND

De Langenberg is de hoogste berg van het Sauerland (843 meter) en ligt op de grens van NoordrijnWestfalen en Hessen. Een vakantiehuis in Sauerland ligt aan de basis voor een droomvakantie in Duitsland. 

De Kaler Aster beklimmen! 

Willingen en Winterberg zijn echte wintersportplaatsen, maar ook voor en na de winter zult u zich hier volop vermaken. Beklim stoer de top van De Kaler Aster en zie uw eigen vakantiewoning in Sauerland liggen! 

Vakwerkhuizen 

Op uw zwerftocht door Sauerland ontdekt u de meest vriendelijke dorpjes en uw chalet in Sauerland ligt bijna om de hoek. De huizen in vakwerkstijl getuigen van liefde voor architectuur. 

Weg naar het dal 

In de winter zijn de heuvels van het Eggegebergte besneeuwd, maar in de zomer is alles groen en vinden wandelaars en mountainbikers hun weg naar het dal om in hun vakantiehuisje uit te rusten. 

Sauerland ontspant 

Uw landhuis in Sauerland garandeert een ontspannen verblijf en dat moet ook. Het huis heeft een ruim terras met uitzicht op de heuvels van Sauerland. Al onze vakantiehuizen in Sauerland liggen fraai! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *