VAKANTIE IN LIMBURG

De ooit horizontale krijtlagen worden diep doorsneden door de Maas en de beekdalen van de Geul en de Gulp waardoor het zuiden van de provincie haar heuvelachtige uiterlijk heeft gekregen. In dit gebied met prachtige vergezichten ligt uw vakantiehuis in Limburg. 

Tocht naar het buitenland 

Een vakantie in Limburg is een prima optie wanneer u geen zin heeft in een lange en vermoeiende tocht naar het buitenland. Hier verstaat men u gewoon en dat kan soms heerlijk zijn. Uw vakantiewoning in Limburg ligt in een streek waar hooguit het dialect onverstaanbaar is. 

Drielandenpunt 

Het hoogste punt van het vlakke Nederland is daar waar het grenst aan BelgiĆ« en Duitsland. Dit noemt men het drielandenpunt. Uw landhuis in Limburg ligt ideaal voor dagtochtjes naar onze buren! 

Gulle gastronomie 

Liefhebbers van bonkige heuvels en een gulle gastronomie komen hier volop aan hun trekken. Tel daarbij op het aanbod bezienswaardigheden en uw huisje in Limburg zorgt voor een droomvakantie dichtbij huis. Al onze vakantiehuizen blinken uit door het fenomenale uitzicht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *