VAKANTIE IN LEFKAS

Een landhuis op Lefkas is net even anders. De berg Enos met 1.628 meter is het hoogste punt van Kefalonia en het gebied met veel geurende naaldbomen is ook een National Park. Hier groeit de unieke dennensoort Abies Cephalonia. 

Vakantiehuis fotograferen 

De bergketen Kokkini Rachi langs de oostkust heeft een piek van 1.081 meter en hiervandaan hebt een fraai uitzicht over de Ionische eilanden. Stuk voor stuk pittoreske pareltjes, maar uw fraaie vakantiehuis op Lefkas durven wij ook wel een pareltje te noemen. 

Mooiste strand bij uw huis 

Myrtos is een van de mooiste stranden van Griekenland. Het is een breed strand met leuke tentjes en alle faciliteiten. Van bovenaf heeft een schitterende aanblik op de hele baai en in de zomermaanden kan het hier gezellig druk zijn. Uw vakantiehuis of appartement op Lefkas kan zomaar in de buurt liggen. 

Gegrilde sardines 

Onze vakantiewoningen op Lefkas liggen bij gezellige restaurantjes met piepkleine blauwe tafeltjes en stoeltjes. Neem plaats op een terras aan het kleine haventje van Assos en geniet van gegrilde sardines en de romantische sfeer in het dorp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *