VAKANTIE IN HARZ

Een vakantiehuis in de Harz zorgt voor een vakantie die u nooit meer zult vergeten. 

Nationalpark Harz 

De Oberharz is dicht bebost met veel dennen en de Brocken met 1142 meter is de hoogste berg die tot het Nationalpark Harz behoort en is zelfs bereikbaar per smalspoor. In de verte ligt uw vakantiewoning in de Harz. 

Skiliften naar de top 

Kristalheldere bergmeertjes met kletterende watervalletjes liggen tussen heerlijk geurende naaldwouden. In het gebied zijn talloze skiliften die u naar de top van de berg kunnen tillen. Uw vakantiehuis in de Harz tilt u ook naar ongekende hoogtes! 

Wandelen op Goetheweg 

Tip! Deze streek is geliefd bij actieve levensgenieters. Fietsen en wandelen is erg populair en een fraaie wandelroute is de Goetheweg. Doen! 

De Harz is Harzverwarmend 

De gastvrijheid van deze streek is harzverwarmend en uw vakantiehuisje in de Harz zorgt voor een heerlijke vakantie in een huis waar u zich echt thuis voelt. Onze vakantiehuizen in de Harz beloven niet alleen gezelligheid, ze zijn ook gezellig! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *