VAKANTIE IN GELDERLAND

In de buurt van diepgroene bossen en prachtige rivieren waar u heerlijk kunt zeilen, surfen of kanovaren liggen leuke dorpjes met piepkleine musea en gezellige terrasjes te wachten op uw komst. Een vakantiehuis in Gelderland is een goed alternatief voor een vakantie in het buitenland. 

Maaltijd bestellen 

Het is heerlijk om een keer geen Engels of Italiaans te moeten spreken. U kunt hier gewoon in het Nederlands uw bestelling doorgegeven en wat bijkletsen. Uw vakantiewoning in Gelderland ligt in vertrouwd gebied! 

Grote groene provincie 

Deze grote groene provincie ligt op nooit meer rijden dan 3 uur tenzij u uit het uiterste zuiden van Nederland komt. De landschappelijke afwisseling is indrukwekkend te noemen en hier middenin ligt uw bungalow in Gelderland! 

Land van Maas en Waal 

Liefhebbers van de Gelderse Vallei, de Bommelerwaard, de Tielerwaard, het Land van Maas en Waal en de IJsselvallei, hebben het hier geweldig naar hun zin. Uw huisje in Gelderland zorgt voor een ontspannen vakantie vlakbij de Rijn, Waal en IJssel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *