VAKANTIE IN DRENTHE

In de buurt van kleurrijke heidevelden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen, liggen leuke dorpjes met piepkleine musea en gezellige terrasjes te wachten op uw komst. Een vakantiehuis in Drenthe staat garant voor een droomvakantie. 

Gastvrij Drenthe 

Het is heerlijk om niet te hoeven worstelen met vreemde talen, niet te hoeven zoeken in woordenboeken en gewoon uw eigen taal te spreken. Alles wat u wilt wordt snel duidelijk en overal wordt u vriendelijk welkom geheten. Uw vakantiewoning in Drenthe ligt in vertrouwd gebied! 

De natuurparken van Drenthe 

Tussen Gelderland en Groningen ligt deze levendige provincie. De landschappelijke afwisseling tussen boeiende musea, prachtige en uitgestrekte natuurparken en historische bezienswaardigheden is indrukwekkend te noemen. Hier in de buurt ligt misschien wel uw bungalow in Drenthe! 

Drenthe heeft alles 

Liefhebbers van uitgestrekte heidevelden en hunebedden komen hier volop aan hun trekken. Uw huisje in Drenthe zorgt voor een ontspannen vakantie dichtbij huis en in onze vakantiehuizen voelt u zich beslist welkom. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *