VAKANTIE IN BELGIË

In de buurt van oeroude dorpjes tussen velden vol rode klaprozen liggen belangrijke historische plaatsen als Brussel, Antwerpen, Gent of Brugge te wachten op uw komst. Een vakantiehuis in België staat garant voor een droomvakantie. 

België is gastvrij 

Zestig procent van de bevolking spreekt Nederlands en veertig procent spreekt Frans. Voor de gastvrijheid maakt het allemaal niet uit. Overal wordt u vriendelijk welkom geheten. Uw vakantiewoning in België ligt in een cultureel uitbundige regio. 

Het strand van de Panne 

België heeft een kustlijn van 66,6 km. Tip! Bezoek in ieder geval Nieuwpoort, Knokke-Heist, Koksijde en Bad Middelkerke. Wist u dat het strand van De Panne een van de breedste van de Belgische Kust is? Hier in de buurt ligt misschien wel uw vakantiehuis! 

België heeft alles 

Liefhebbers van mooie stranden, culturele steden en uitgestrekte wouden komen hier volop aan hun trekken. Uw huisje in België zorgt voor een ontspannen vakantie in de buurt van uw eigen huis. In onze vakantiehuizen voelt u zich welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *